banner359

Doğuştan yürüme özürlü Uğur’a Mustafa Dündar’dan anlamlı hediye

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, doğum sonrası geçirdiği rahatsızlığın ardından yürüyemeyen 6 yaşındaki Uğur Mümin’e, özel yapım tekerlekli sandalye hediye etti.Erken doğum sonrası küvezde kalan ve oksijen yetmezliği nedeniyle...

11 Ekim 2016 Salı 14:31
Doğuştan yürüme özürlü Uğur’a Mustafa Dündar’dan anlamlı hediye
Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, doğum sonrası geçirdiği rahatsızlığın ardından yürüyemeyen 6 yaşındaki Uğur Mümin’e, özel yapım tekerlekli sandalye hediye etti.
Erken doğum sonrası küvezde kalan ve oksijen yetmezliği nedeniyle beyni hasar gördüğü için yürüyemeyen Uğur Mümin’in imdadına, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar yetişti. Taner ve Fatma Mümin çiftinin 6 yaşındaki çocuklarına özel yapım tekerlekli sandalye hediye eden Başkan Dündar, “Osmangazi Belediyesi olarak vatandaşlarımızdan gelen her türlü talebi değerlendiriyor, imkanlarımız doğrultusunda bu taleplere cevap veriyoruz. Hastalığı nedeniyle yürüyemeyen Uğur’un tedavi sürecinde hastaneye geliş gidişlerinin daha rahat olması için, ailesinin bizden tekerlekli sandalye talebi oldu. Biz de, onların talepleri doğrultusunda, Uğur’un durumuna uygun özel bir tekerlekli sandalye yaptırarak kendisine teslim ettik. Onun hayatındaki engellerin kalkmasına yardımcı olmak bizim görevimiz. İnşallah, en kısa zamanda iyileşip ayağa kalkar” diye konuştu.
Uğur için yaptırılan özel yapım tekerlekli sandalyeyi teslim alan Mümin çifti, Başkan Mustafa Dündar’a desteği için çok teşekkür etti. Anne Fatma Mümin, “İki çocuğumuzun ikisi de rahatsız. 11 yaşındaki kızım Şule’nin de zeka geriliği var. O da konuşamıyor. Erken doğum olduğu için küveze alınan Uğur, oksijen yetmezliği nedeniyle rahatsızlanıp yürüyemedi. Hem ablası, hem Uğur özel eğitim alıyor. Bu güne kadar tedaviye bebek arabası ile gidip geldik ancak, artık büyüdü ve bebek arabası ile gezmek, tedavi için gidip gelmek zor oluyor. Maddi durumumuz yetersiz olduğu için başkanımızdan bize yardımcı olmasını istedik. Sağ olsun bize yardım elini uzatarak, Uğur’a bir tekerlekli sandalye verdi. Artık tedavi ve eğitimine rahat rahat gidip gelebileceğiz. Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<