banner359

Dündar, Güneştepe sakinlerini dinledi

Mahalle ziyaretlerini sürdüren Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Güneştepe Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.Başkan Mustafa Dündar, Bursa’nın yeni gelişim bölgesi olarak kabul edilen Güneştepe Mahallesi sakinleriyle buluştu....

28 Ekim 2016 Cuma 12:16
Dündar, Güneştepe sakinlerini dinledi
Mahalle ziyaretlerini sürdüren Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Güneştepe Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.
Başkan Mustafa Dündar, Bursa’nın yeni gelişim bölgesi olarak kabul edilen Güneştepe Mahallesi sakinleriyle buluştu. Aşure ikramına katılan Dündar, yapımına başlanan Siteler Camii inşaat alanında da incelemelerde bulunup, dernek yöneticilerinden bilgi aldı. Mahalle sakinlerinin kendisine yönelttiği soruları tek tek dinleyip sorunların çözümü konusunda bürokratlarına talimat veren Başkan Dündar, Yunuseli-Güneştepe-Hamitler bölgesinin Bursa’nın yeni gelişim bölgesi olduğunu söyledi.
Bölgede yeni bir Bursa’nın doğduğunu ifade eden Mustafa Dündar, “Bu yeni yerleşim bölgesinde de bizim, yani Bursa’nın kültürünün yansıtılması ve yaşatılması çok önemli. Bu kültürü sahiplenip yaşamak, yaşatmak, kendi inancımıza geleneklerimize sahip çıkarak bir yapı oluşturmaya da ayrıca büyük önem veriyoruz. Buranın asıl sahibi bölgede yaşayan vatandaşlarımız. Buraya farklı yerlerden gelen vatandaşlarımız, yeni bir komşuluk, yeni bir yaşam sürüyor. Bu yeni yaşam bölgesinde tarihimizi, kültürümüzü, inancımızı ve geleneklerimizi de pekiştirip yaşatacağız” dedi.
Mahallede ihtiyaç duyulan cami için de belediye olarak gerekli adımları attıklarını belirten Dündar, “Böyle bölgelerde yalnızca konut, bina yapmak mühim değil. Bu binaların yanında sosyal unsurların, sosyal donatı alanların da çok büyük önemi var. Burada yaşayan vatandaşlarımızın evinden çıktığında birlikte oturup vakit geçirebileceği, ibadetini yapacağı mekanların olması son derece önemli. Camiler de bunlardan birisi. Osmangazi Belediyesi olarak arsa tahsisini gerçekleştirdiğimiz camimizin inşaatında da, üzerimize düşen görevi yerine getiriyoruz, getirmeye de devam edeceğiz. Bir işe başlamak bitirmenin yarısıdır. Camimiz şimdiden mahallemize hayırlı olsun” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<