Dünya sporuna Yıldırım damgası

Yıldırım Belediyesporlu sporcular bir hafta içinde hem dünya ikinciliğini hem de Avrupa şampiyonluğunu ilçeye kazandırdı.Yıldırım Belediyesporlu sporcuların elde ettikleri uluslararası şampiyonluklara yenileri eklenmeye devam ediyor. Almanyanin...

12 Ekim 2016 Çarşamba 16:47
Dünya sporuna Yıldırım damgası
Yıldırım Belediyesporlu sporcular bir hafta içinde hem dünya ikinciliğini hem de Avrupa şampiyonluğunu ilçeye kazandırdı.
Yıldırım Belediyesporlu sporcuların elde ettikleri uluslararası şampiyonluklara yenileri eklenmeye devam ediyor. Almanyanin Hesheim kentinde düzenlenen Masterler Dünya Şampiyonası’nda koparmada 118 kilogram, silkmede 145 kilogram ve toplamda 263 kilogram kaldıran Yıldırım Belediyesporlu Sunay Bulut, dünya ikincisi oldu. Romanya’nın başkenti Bükreş’te düzenlenen Balkan Şampiyonası’nda da Türk Milli Takımı’nda güreşen Yıldırım Belediyesporlu milli güreşçi Süleyman Erbay ise grekoromen stil 96 kilogramda Balkan Şampiyonu olarak Yıldırım’ı gururlandırdı.
Son yıllarda Yıldırım Belediyesporlu sporcuların elde ettikleri uluslararası başarıların artmasına dikkat çeken Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali de Süleyman Erbay’ı tebrik ederek, “Spor şehri Yıldırım hedefiyle çıktığımız yolculuğumuzu Avrupa ve Dünya şampiyonlukları ile taçlandırıyoruz. Şehrimizi kalkındıracak, Yıldırım’ı geleceğe taşıyacak gençlerimize güvenimiz tam. Katıldıkları yurt içi ve yurt dışı organizasyonlarda elde ettikleri başarılarla Yıldırım’ı en iyi şekilde temsil ettikleri için sporcularımıza ve antrenörlerine teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<