banner359

Edebali Asfalt Döktü

Yıldırım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, Şevket Yılmaz Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Bahçesi İle Birlikte, 13 Mahallede 11 Bin Ton Asfalt Kullanarak Yapısı Bozulmuş Cadde Ve Sokakları Asfaltladı

05 Ağustos 2015 Çarşamba 13:45
Edebali Asfalt Döktü
Yıldırım Belediyesi, ilçenin yollarını yenilemeye devam ediyor.
Geçtiğimiz günlerde Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin bahçesini asfaltlayan ekipler, iki hafta içinde de Akçağlayan, Çınarönü, Davutkadı, Karaağaç, Millet, Mollaarap, Musababa, Piremir, Samanlı, Sıracevizler, Teferrüç, Ulus ve Vatan mahallelerinde asfaltlama ve yama yaptı. Asfalt makinesinin başına geçen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Yaşanabilir Yıldırım’ı oluştururken çalışmalarımız ulaşım konusunda da sürüyor. Ekiplerimiz, Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile 13 mahallemizde 11 bin ton asfalt kullanarak cadde ve sokakları asfaltladı. Göreve geldiğimiz 2014 Mart ayından bu yana yapılan toplam asfaltlama rakamı ise 129 bin ton. Hedefimiz Yıldırım’da bozuk ve modernlikten uzak asfaltsız her yolu günümüz ihtiyaçlarını karşılayacak hale getirmek” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<