banner359

Efe, Belediye Meclis Üyeliğinden İstifa Etti

Temmuz Ayı Başında Uedaş Genel Müdürlüğü Görevine Getirilen Mesut Efe, Yoğun İş Temposu Sebebiyle Yıldırım Belediyesi Meclisi Üyeliği Görevinden İstifa Etti.

02 Eylül 2015 Çarşamba 18:56
Efe, Belediye Meclis Üyeliğinden İstifa Etti
Temmuz ayı başında UEDAŞ Genel Müdürlüğü görevine getirilen Mesut Efe, yoğun iş temposu sebebiyle Yıldırım Belediyesi Meclisi üyeliği görevinden istifa etti.
Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova’ya elektrik dağıtım hizmeti veren Türkiye’nin dördüncü büyük elektrik dağıtım şirketi Uludağ Elektrik Dağıtım (UEDAŞ) Genel Müdürlüğüne iki ay önce tayin olan Mesut Efe, özelleştirme sürecinden bu yana UEDAŞ’ta çeşitli üst seviyede görevlerde bulundu. Yeni göreviyle birlikte iş temposunun giderek artması üzerine belediye meclisi üyeliğinden ayrılan Mesut Efe, “Yeni görevimle birlikte bölgede yaklaşık 10 milyon kişiye elektrik dağıtım hizmeti sunmanın verdiği ağır sorumluluğu tam olarak yerine getirebilmek için bütün zamanımı ve dikkatimi bu işe kanalize etmem gerekiyordu. Diğer taraftan iş yoğunluğumun olağanüstü artması, belediye meclisi çalışmalarına bu yoğunluk dolayısıyla katılamamam sebebiyle ayrılma kararı aldım. Belediye meclisi çalışmalarına dışarıdan destekle elimden geldiğince katkıda bulunmaya çalışacağım. Bu vesileyle Yıldırım Belediye Meclisi’ne, birlikte görev yaptığım arkadaşlarıma bundan sonraki yapacakları çalışmalarda başarılar dilerken, benim yerime meclis üyeliğine başlayacak olan arkadaşıma da hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<