banner359

Engellilerin karne sevinci

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde engelli öğrenciler karne aldı.Yenişehir Özel Destek Rehabilitasyon Merkezi’nin gerçekleştirdiği karne töreninde engelli vatandaşların sergilediği oyunlar izleyenleri hem duygulandırdı, hem de eğlendirdi....

12 Temmuz 2017 Çarşamba 18:04
Engellilerin karne sevinci

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde engelli öğrenciler karne aldı.

Yenişehir Özel Destek Rehabilitasyon Merkezi’nin gerçekleştirdiği karne töreninde engelli vatandaşların sergilediği oyunlar izleyenleri hem duygulandırdı, hem de eğlendirdi. Kurum Müdürü Kamettin Baştürk, sevginin her engeli aşacağını belirterek, “İnsana yüklenen sevgi misyonu sonsuzluğa kadar sürecek. Eğitimin her alanında sevgisiz asla olmaz. Ancak bizim gibi böyle rehabilitasyon merkezlerinde sevgi daha çok ön plana çıkıyor. Bu evlatlarımıza verdiğimiz sevgi sayesinde engelleri aşıyoruz. Bunun da meyvelerini topluyoruz” dedi.

Daha sonra öğrencilere belgeleri verildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<