banner359

Engelsiz yaşam merkezinde pastalı kutlama

İznik Belediyesi, Engelsiz Yaşam Merkezi’nde pastalı kutlamayla çocuklara moral oldu.İznik Belediyesi, ’Engelliler Günü’ dolayısıyla Engelsiz Yaşam Merkezinde etkinlik düzenledi. Etkinlikte şiirler, oyunlar, tekerleme, şarkılar ve sema...

06 Aralık 2016 Salı 13:28
Engelsiz yaşam merkezinde pastalı kutlama
İznik Belediyesi, Engelsiz Yaşam Merkezi’nde pastalı kutlamayla çocuklara moral oldu.
İznik Belediyesi, ’Engelliler Günü’ dolayısıyla Engelsiz Yaşam Merkezinde etkinlik düzenledi. Etkinlikte şiirler, oyunlar, tekerleme, şarkılar ve sema gösterisi misafirlerden büyük takdir topladı. Yıl boyu yaptıkları ürünleri de defile şeklinde izleyicilerle buluşturan öğrenciler, kesilen pasta ile mutlu oldu. İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, "Artık biz bu engelleri hep birlikte aşalım diyoruz. Engelli kardeşlerimizin yaşamlarını kolaylaştıralım diyoruz. Bu anlamda da bu tür etkinlikler düzenleniyor. Öncelikle böylesine güzel bir etkinliği düzenleyen Engelsiz Yaşam Merkezi sorumlu hocalarıma teşekkür ediyorum. Bu kardeşlerimiz burada bir aile ortamında sevgili kardeşleri ile birlikte eğleniyorlar, birlikte çalışıyorlar, birlikte eğitim alıyorlar onları kutluyorum. Allah hepinizden razı olsun. Son yıllarda engellilerinin bütün yaşam şartları kolaylaştırmaya çalışılıyor. Biz çocukluğumuzda hatırlıyoruz engelli çocukları olan aileler çocuklarını sokağa salmazlardı. Sanki ayıp birşeymiş gibi. Ama Allah’a şükürler olsun artık Türkiye’nin her yerine en ufak İznik gibi bir ilçede dahi Engelsiz Yaşam Merkezleri ve okulları açıldı" diye konuştu.
İlçe Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan ise, "Engelli kardeşlerimiz bizler için teşekkür kapısı, şükür vesileleri. Aslında onlar toplumumuzun ayrılmaz parçaları, değişmez parçaları onları çok seviyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<