banner359

Eskişehir Valisi Tuna’dan ‘Timsah Arena’ya Övgü

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Timsah Arena'ya Hayran Kaldı

24 Kasım 2015 Salı 16:33
Eskişehir Valisi Tuna’dan ‘Timsah Arena’ya Övgü
Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Bursa’da Büyükşehir Belediyesi Stadyumu’nda incelemelerde bulundu.
Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Bursa ziyaretinde Vali Yardımcısı İbrahim Avcı ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin ile birlikte Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadyumu’nda incelemelerde bulundu. Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı ve Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni’nin de eşlik ettiği incelemede, Vali Tuna, Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altın’dan stadyumla ilgili detaylı bilgiler aldı. Tesisi çok beğendiğini söyleyen Vali Tuna, “Bursa ile Eskişehir komşu iller olmasına rağmen bu zamana kadar bu tesisi görmeyişimiz eksiklik olmuş. Geç de olsa inceleme için geldiğimiz Bursa’da Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan stadyum, kıyas kabul etmeyecek şekilde. Aslında çok çok öteleri düşünülerek inşa edilmiş, birçok ihtiyaca cevap verebilecek mükemmel bir tesis. Sanıyorum, dünyadaki sayılı stadyumlardan biri. Bu, bizim için gurur verici. Aynı bölgenin insanları olarak gururla söyleyebilirim ki, tarihi zenginliğinin yanı sıra sanayimiz için de çok önemli olan böyle bir şehirde, sporun ve sporcunun, Bursaspor’un hizmetine sunulan böyle bir hizmet takdire şayan. Geriye bunun hakkını vermek kalıyor” diye konuştu.
Eskişehir’de inşaatı devam eden stat için de Bursa’dan alınacak örnekler olduğunu kaydeden Vali Tuna, yeni stadyumun açılışına da katılmayı istediğini söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<