Fuat Kuşçuoğlu Caddesinde trafik düzenlemesi

Yunuseli Kanalı bölünmüş yol çalışmaları kapsamında Mutlular Mehmet Akif Mahallesi’ne yapılan yeni köprülerin yol bağlantısı sebebiyle 01 Mart Çarşamba gününden itibaren Fuat Kuşçuoğlu Caddesi’nin Avrupa Konseyi bağlantısı 10...

28 Şubat 2017 Salı 09:20
Fuat Kuşçuoğlu Caddesinde trafik düzenlemesi

Yunuseli Kanalı bölünmüş yol çalışmaları kapsamında Mutlular Mehmet Akif Mahallesi’ne yapılan yeni köprülerin yol bağlantısı sebebiyle 01 Mart Çarşamba gününden itibaren Fuat Kuşçuoğlu Caddesi’nin Avrupa Konseyi bağlantısı 10 gün süre ile trafiğe katılacak.

banner380
Yakın çevre yolu Avrupa Konseyi Bulvarı ile Yunuseli yolu Fuat Kuşçuoğlu Caddesi güzergahında yapım çalışmaları devam ediyor. Yunuseli Kanalı güzergahı bölünmüş yol çalışmalarında Mutlular Mehmet Akif Mahallesi kesimindeki yeni yapılan köprülerinin yol bağlantıları yapım çalışmaları sebebiyle, 01 Mart Çarşamba günü saat 10.00 itibarıyla başlayacak olan 1.etapta Fuat Kuşçuoğlu Caddesi’nin Avrupa konseyi bağlantısı 10 gün süreyle trafiğe kapatılacak. Yunuseli ile Hürriyet Mahallesinden gelen araç trafiği İzmir yolu Mudanya Kavşağı’na yönlendirilerek. Köprü bağlantı kollarından Acemler kavşağı ve şehir merkezi istikametine erişim sağlanacaktır. Bu etap çalışmada Avrupa Konseyi’nden gelen araç trafiği Yunuseli ve Hürriyet yönüne mevcut köprüleri kullanarak kesintisiz olarak erişim sağlanacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<