Gedik mezarı başında anıldı

Eski Bursa Milletvekili ve ANAP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Gedik, 6. ölüm yıl dönümünde dualarla anıldı.18. ve 19. dönemde ANAP’tan Milletvekili seçilen Mehmet Gedik, bu yıl da unutulmadı. 2011 yılında uğradığı saldırı neticesinde...

22 Nisan 2017 Cumartesi 16:53
Gedik mezarı başında anıldı

Eski Bursa Milletvekili ve ANAP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Gedik, 6. ölüm yıl dönümünde dualarla anıldı.

banner380
18. ve 19. dönemde ANAP’tan Milletvekili seçilen Mehmet Gedik, bu yıl da unutulmadı. 2011 yılında uğradığı saldırı neticesinde hayatını kaybeden Mehmet Gedik, Mustafakemalpaşa’daki mezarı başında anıldı. Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Başkan Yardımcısı Enver Erdoğan, merhum Gedik’in ailesi ve dostlarının katıldığı Adile Mezarlığı’ndaki anma töreninde Kur’an-ı kerim okunarak dualar edildi. Sadi Kurtulan, "Onu seven Türkiye’de çok insan var. 17 Nisan’da kaybettiğimiz Cumhurbaşkanımız Turgut Özal, Türkiye’ye çağ atlatan bir liderdi. İşte Mehmet Gedik de o ekibin önemli bir ismidir. Çok kişiyi devlet ve millet hizmetine kazandırmıştır. Farklı görüşteki insanların birlikte nasıl çalışabileceklerini, hizmet üretebileceklerini ortaya koymuştur. Bugün Türkiye belli basamakları atladıysa bunun temeli bu insanlardır" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<