banner359

Gelemiç’te doğa şenliği

Bursa’nın Keles ilçesine bağlı Gelemiç köyünde doğa şenliği düzenlenecek.19-21 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan doğa şenliği Bursa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Şube Müdürlüğü koordinasyonunda yapılacak. Daha...

16 Mayıs 2017 Salı 13:46
Gelemiç’te doğa şenliği

Bursa’nın Keles ilçesine bağlı Gelemiç köyünde doğa şenliği düzenlenecek.

19-21 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan doğa şenliği Bursa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Şube Müdürlüğü koordinasyonunda yapılacak. Daha önce köy statüsünde olan ve Büyükşehir yasası ile mahalle olan Gelemiç, dağ yöresinin bütün kültürlerini barındırıyor.

Büyükşehir Belediyesi, köy ve çevresinde kamplı organizasyon düzenledi. Organizasyona kaya tırmanışı sporcuları, bisikletçiler, rafting sporcuları, fotoğrafçılar ve doğaseverlerin katılması bekleniyor. Bu yıl birincisi yapılacak olan Gençlik ve Doğa Şenliğinin Ulusal ve uluslararası camiaya açılarak geleneksel hale getirilmesi planlanıyor. 3 gün iki gece sürecek şenlikte Bursa’dan katılacaklar için ulaşım sağlanacak, gece kamp ateşi yakılacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<