banner359

Gemlik Belediyesi halkı dinliyor

Bursa’nın Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, özel eğitim almış saha personeliyle birlikte “Belediyemiz yanınızda” projesinin startını verdi.Gemlik halkının nabzını tutacaklarını söyleyen Başkan Refik Yılmaz, ilçenin her mahalle...

27 Şubat 2017 Pazartesi 11:57
Gemlik Belediyesi halkı dinliyor

Bursa’nın Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, özel eğitim almış saha personeliyle birlikte “Belediyemiz yanınızda” projesinin startını verdi.

Gemlik halkının nabzını tutacaklarını söyleyen Başkan Refik Yılmaz, ilçenin her mahalle ve sokağını gezeceklerini bildirdi. Halkın talep ve şikâyetlerini yerinde dinleyip acilen halletmeyi hedeflediklerini ifade eden Refik Yılmaz, Özel Kalem Müdürlüğü, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Beyaz Masa birimlerinin bu projeye yönlendirildiğini anlattı. 4’ü kadın 8 kişilik ekibin “Belediyemiz yanınızda” projesini Hamidiye ve Dr. Ziya Kaya mahallelerinden başlattığını açıklayan Başkan Refik Yılmaz, “Ekipler dilek ve şikâyetleri anında değerlendirecek. Elde edilen verilerin dijital ortama tanışacak. Anket formları da titizlikle değerlendirilecek. Vatandaşlarımızın beklentilerini daha çabuk çözüme kavuşturmayı hedefliyoruz. Vatandaşlarımızın kaç yıldır Gemlik’te ikamet ettikleri, belediyemizden beklentileri, hizmetlerimize yönelik yapıcı eleştirileri ve projeleri mühim. Onların mutluluğu her şeyin üzerindedir” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<