Gemlik’in yeni imar dosyası bakana iletildi

Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gemlik’te Dönüşümün Hızlanması Ve Büyümenin Karşılanması İçin Yeni Alanların Açılmasının Zaruri Olduğunu İfade Etti.

24 Kasım 2016 Perşembe 12:50
Gemlik’in yeni imar dosyası bakana iletildi
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun Yalova programına katılan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gemlik’in makilik bölümünde bulunan ve orman vasfı taşımayan alanların toplu konut alanı yapılmasına yönelik dosyayı bakana sundu.
Konuyla ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gemlik’te dönüşümün hızlanması ve büyümenin karşılanması için yeni alanların açılmasının zaruri olduğunu ifade etti. Gemlik’te mevcut alanlarda geçmişten gelen çarpık yapılaşmadan dolayı zorluklar yaşadıklarının altını çizen Refik Yılmaz, ‘’Hem toplu konutlar, hem de özel sektörün çalışması için Gemlik’te yeterli alan ne yazık ki yok. Bu kadar önemli bir yer daha iyi binaları hak ediyor. Sosyal donatı alanlarının çoğalması ve Gemlik’in yeni kimliğe kavuşması, sonraki nesillere bırakacağımız en önemli miras olacaktır’’ dedi.
Belediye konutlarının da ilk etabının önümüzdeki günlerde başlayacağını ifade eden Başkan Refik Yılmaz, her vatandaşın kaliteli yapılarda yaşama imkanı olması gerektiğini sözlerine ekledi.
Öte yandan belediyenin ihalesini yaptığı toplu konutların temeli önümüzdeki günlerde atılacak. Toplam 970 konut yapılacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<