banner359

Gemlik’te Yasağa Uymayan İnşaat Firmalarına Ceza Yağdı

Gemlik Belediye Encümeninin aldığı karara uymayan inşaat ve beton firmalarına ceza yağdı.Gemlik Belediye Encümeni, sahil mahalleleri olan Kurşunlu, Kumla, Karacaali, Narlı ve Büyük Kumla’da 15 Haziran ile 15 Eylül tarihleri arasında inşaat...

30 Haziran 2016 Perşembe 16:46
Gemlik’te Yasağa Uymayan İnşaat Firmalarına Ceza Yağdı
Gemlik Belediye Encümeninin aldığı karara uymayan inşaat ve beton firmalarına ceza yağdı.
Gemlik Belediye Encümeni, sahil mahalleleri olan Kurşunlu, Kumla, Karacaali, Narlı ve Büyük Kumla’da 15 Haziran ile 15 Eylül tarihleri arasında inşaat yapma yasağını delen firmaları tespit etti. Gemlik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri bu bölgelerde inşaat ve beton nakliye çalışması yapan 7 firmaya toplam 19 bin 500 lira para cezası kesti. Zabıta Müdürü Erol Bütün, 6 inşaat firmasına toplamda 12 bin lira ceza kesildiğini ifade ederek, yasağa uymayan ve daha önce de uyarılan bir beton firmasına da 7 bin 500 lira ceza kesildiğini söyledi. 15 Eylül tarihine kadar sahil bölgelerinde inşaat yasağı olduğunu bir kez daha vurgulayan Bütün, denetimlerin devam edeceğini de açıklayarak, inşaat ve beton firmalarını duyarlı olmaya çağırdı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<