banner359

Gölge Karakterleri Bizim Ev’de Hayat Buldu

Nilüfer Belediyesi, gölge oyunları sergisine ev sahipliği yaptı.Nilüfer Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü BİZİM EV Engelliler Sosyal Yaşam ve Destek Merkezi tarafından düzenlenen Gölge Karakterleri Tasvir Sergisi Halk Evi Sanat...

03 Mayıs 2016 Salı 17:35
Gölge Karakterleri Bizim Ev’de Hayat Buldu
Nilüfer Belediyesi, gölge oyunları sergisine ev sahipliği yaptı.
Nilüfer Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü BİZİM EV Engelliler Sosyal Yaşam ve Destek Merkezi tarafından düzenlenen Gölge Karakterleri Tasvir Sergisi Halk Evi Sanat Galerisi’nde açıldı. Engelliler Haftası çerçevesinde düzenlenen serginin açılışında konuşan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “Çok güzel sanat eserleri ortaya çıkmış. Hacivat-Karagöz Bursa’nın simgesi. Biz her zaman söylüyoruz, her şeyin başı eğitim” dedi.
Nilüfer Belediyesi tarafından hayata geçirilecek yeni BİZİM EV projesinin de imzalandığını müjdeleyen Bozbey, “Yeni tesisimizle daha güzel mekana kavuşacağız. Burada daha güzel eğitim olanakları ve satış üniteleri oluşacak. Bir an önce bu projeyi hayata geçireceğiz” diye kaydetti.
Gölge Karakterleri Tasvir Sergisi 10 Mayıs’a kadar Nilüfer Belediyesi Sanat Galerisi’nde açık kalacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<