banner359

Gönüllü itfaiyeciler sertifikalarına kavuştu

Bursa Büyükşehir Belediye İtfaiye Daire Başkanlığı Tarafından Verilen Eğitimi Tamamlayan 233 Gönüllü İtfaiyeci Sertifikalarını Aldı.

03 Ekim 2016 Pazartesi 11:03
Gönüllü itfaiyeciler sertifikalarına kavuştu
Bursa Büyükşehir Belediye İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından verilen eğitimi tamamlayan 233 gönüllü itfaiyeci sertifikalarını aldı.
Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Küçük Sanayi Eğitim Salonu’nda gerçekleştirilen törende, 233 gönüllü itfaiyeci sertifikalarına kavuştu. Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Orhan Doğan, “Ülkemizde maalesef gönüllü itfaiyecilik istediğimiz zemine oturtulamadı. Bazı illerin bireysel gayretleriyle ivme kazandırılmaya çalışıyor. Bunlardan biri de Bursa İtfaiye Daire Başkanlığı. Ama Avrupa ve dünyanın gelişmiş ülkelerine baktığımızda gönüllü itfaiyecilik o bölgenin profesyonel itfaiye teşkilatlarına büyük destek veriyor, verimlilik katıyor ve oradaki itfaiye hizmetleri de daha istenilen ölçüde yapılmış oluyor” dedi.
Bursa İtfaiye Daire Başkanlığı’nın ‘gönüllü itfaiyecilik’ projesini 2010 yılında hayata geçirmeye karar verdiğini hatırlatan Doğan, “Gönüllü itfaiyeciliğin bugün Bursa’da çok iyi bir yere geldiğini düşünüyorum. İlk Kirazlı’da uyguladık. 17 noktada kurduğumuz istasyonlarda görev yapan 118 gönüllü itfaiyecimiz ve Büyükşehir sınırları içerisinde yaklaşık 233 gönüllü itfaiyeci arkadaşımız büyük yangınlarda bizlere destek vermekte, bize güç katmakta ve hizmet verimliliğimizi artırmaktadır. 5 yıldır bu hizmeti, en iyi şekilde sürdürüyoruz. 233 gönüllü itfaiyecimize sertifikalarını vermekten dolayı mutluyuz” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<