Gönüllü kuruluşlardan bağımlılıkla mücadele

Bursa Gönüllü Kuruluşlar Platformu üyeleri, Yeşilay’ın ev sahipliğinde madde bağımlılığıyla mücadele için bir araya geldi.TÜGVA Yükseköğrenim Öğrenci Misafirhanesi’nde gerçekleştirilen toplantıya Gönüllü Kuruluşlar Platformu...

07 Ekim 2016 Cuma 16:34
Gönüllü kuruluşlardan bağımlılıkla mücadele
Bursa Gönüllü Kuruluşlar Platformu üyeleri, Yeşilay’ın ev sahipliğinde madde bağımlılığıyla mücadele için bir araya geldi.
TÜGVA Yükseköğrenim Öğrenci Misafirhanesi’nde gerçekleştirilen toplantıya Gönüllü Kuruluşlar Platformu üyesi derneklerin yöneticileri katıldı. Yeşilay Bursa Şubesi Başkanı Dr. Serhat Yamalı, Gönüllü Kuruluşlar Platformu Başkanı Burhan Sayılgan ve bir çok STK temsilcisi, bağımlılığı konuştu. Serhat Yamalı, madde bağımlılığının tarifini yaptı. Yeşilay’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda konuşan Yamalı, "Gönüllü Kuruluşlar Platformu’nun Bursa’daki toplantısına ev sahipliği yapıyoruz. Sivil toplum temsilcilerine madde bağımlılığı hakkında bilgiler vermek için bir araya geldik" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<