Görükle Gölete Döndü

Nilüfer’in Görükle Beldesinde, çevre yoluna bağlantı notasında asfaltın üzerinde oluşan yağmur suyu birikintisi göl manzarası oluşturuyor.Üniversite öğrencileri ile birlikte yaklaşık 100 bin kişinin yaşadığı Görükle’nin çevre...

07 Şubat 2016 Pazar 12:08
Görükle Gölete Döndü
Nilüfer’in Görükle Beldesinde, çevre yoluna bağlantı notasında asfaltın üzerinde oluşan yağmur suyu birikintisi göl manzarası oluşturuyor.
Üniversite öğrencileri ile birlikte yaklaşık 100 bin kişinin yaşadığı Görükle’nin çevre yolu bağlantısına yakın bir noktada hatalı eğim ve yağmur suyu kolektörlerinin devreye alınmaması sebebiyle su birikiyor. Yaklaşık 20 santimetre yüksekliğindeki sudan geçmekte zorlanan sürücüler, göl manzarasını andıran bölgede sıkıntı yaşıyorlar.
Bursa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalitasyon İdaresi yetkililerinden Görükle çıkışındaki gölet oluşumuna çare üretmesini isteyen vatandaşlar, yaya olarak bölgeden geçmenin mümkün olmadığını bildirdiler. Özellikle yoğun yağmur ve kar yağışı sonrasında Görükle’den çevre yoluna çıkışın gölete dönüştüğünü anlatan Görükle sakinleri, yağmur suyu kollektörleri ve yolda yapılacak iyileştirmeler ile durumun kolayca önlenebileceğine dikkat çektiler. BUSKİ yetkililerinin ilgisini bekleyen vatandaşlar, modern ve planlı yapılanan bölgeye bu manzaranın yakışmadığını sözlerine eklediler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<