banner359

Hizmet İçin Vatandaşın Ayağına Gidiyorlar

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde, protokol mensupları, vatandaşın ayağına kadar giderek talep ve şikayetleri dinliyor.Terziler köyünde yapılan toplantıya Yenişehir Kaymakamı Rahmi Köse, Belediye Başkanı Süleyman Çelik, daire amirleri, oda...

28 Mayıs 2016 Cumartesi 19:33
Hizmet İçin Vatandaşın Ayağına Gidiyorlar
Bursa’nın Yenişehir ilçesinde, protokol mensupları, vatandaşın ayağına kadar giderek talep ve şikayetleri dinliyor.
Terziler köyünde yapılan toplantıya Yenişehir Kaymakamı Rahmi Köse, Belediye Başkanı Süleyman Çelik, daire amirleri, oda ve dernek başkanları katıldı. Köse, köylülere, “Derdiniz varsa belediye başkanımız, daire amirlerimiz, herkes burada. Sizin için buradayız. Birinci ağızdan taleplerinizi bize iletin, elimizden geleni yapmaya hazırız” dedi.
Başkan Çelik de,”Bütün köylerimize mümkün olduğunca ulaşmaya çalışıyoruz. Her mahallemizin kendine has ihtiyaçları var. Bizzat bu ihtiyaçları yerinde tespit etmek suretiyle en doğru hizmeti vermeye gayret ediyoruz” diye konuştu.
Köylüleri dinleyen protokol mensupları arıcılık kursunu bitiren çiftçilere sertifikalarını takdim etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<