banner359

Huzurevi sakinlerinin umre sevici

Bursa Büyükşehir Belediyesi Huzurevi’nde kalan yaşlılar, mukaddes topraklara gitmenin sevincini yaşıyor.İlk 2015 tarihinde gerçekleştirilen umre ziyaretleri, bu yıl 4. grupla tekrarlanıyor. Sağlık durumu uygun olan ve kurum içerisinde uyumlu...

30 Mart 2017 Perşembe 14:02
Huzurevi sakinlerinin umre sevici

Bursa Büyükşehir Belediyesi Huzurevi’nde kalan yaşlılar, mukaddes topraklara gitmenin sevincini yaşıyor.

İlk 2015 tarihinde gerçekleştirilen umre ziyaretleri, bu yıl 4. grupla tekrarlanıyor. Sağlık durumu uygun olan ve kurum içerisinde uyumlu davranan sakinlerden seçilen 11 kişilik kafile ve huzurevi personelinden oluşan 16 kişilik ekip yola çıktı. Kafile yola koyulmadan önce huzurevinde mevlit okundu. Umreye gidecek kişilerin yakınlarının da katıldığı mevlid-i şerifte duygulu anlar yaşandı. Huzurevi sakinlerinin umre heyecanı ve sevinçleri gözlerinden okundu.

Büyükşehir Belediyesi Huzurevi Şube Müdürü Hüseyin Toprak, mevlitle yaşlılar haftasının finalini yaptıklarını ifade ederek, “Türkiye’de sadece Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin bir projesi olarak umre seyahatlerinin 4.’sü gerçekleşiyor. Daha önce 10’ar kişilik gruplar halinde umre ziyareti yaptık. Oraya gidip dönen birçok kişinin hayatında önemli değişimler oldu. Ziyaretler, hem kurumumuz için, hem de kurumumuzda hayatını idame ettiren sakinlerimiz için bereketli oldu. Medine’de Peygamber Efendimizin ravza-i mutahharası ve Mescid-i Nebi ile Mekke’de de Kâbe-i muazzamanın ziyaret edilmesinin insanın üzerinde çok önemli izleri var. Gidemeyenler için dua ve selamlar götüreceğiz” diye konuştu.

Mevlidin ardından yemek ikramı yapıldı. Mehter takımının konseriyle renklenen programın ardından, umre kafilesi 10 günlük ziyaret için yola çıktı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<