İmsiad Yönetimi Huzurevi Sakinleriyle Buluştu

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSİAD), Ali Osman Sönmez Huzurevi’nde iftar programı düzenleyerek huzur evi sakinleri ile buluştu.Bursa Ali Osman Sönmez Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi’nde düzenlenen...

25 Haziran 2016 Cumartesi 15:51
İmsiad Yönetimi Huzurevi Sakinleriyle Buluştu
İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSİAD), Ali Osman Sönmez Huzurevi’nde iftar programı düzenleyerek huzur evi sakinleri ile buluştu.
Bursa Ali Osman Sönmez Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi’nde düzenlenen iftar yemeğine Bursa Vali yardımcısı Ergün Güngör, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ödünç, İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ziya Mescioğlu, İMSİAD üyeleri, AK Parti İl temsilcileri ve çok sayıda misafir katıldı. Huzurevinin önemli demirbaş eksiklerinden biri olan saatte 2 bin tabak yıkama kapasiteli endüstriyel bulaşık yıkama makinesi ile, huzurevi sakini ve çalışanlarına havlu seti armağan edilen gecede konuşan İMSİAD Başkanı Namık Ziya Mescioğlu, “Bu yıl üçüncü defa huzurevinde iftar veriyoruz. Şükürler olsun ki bu akşam burada hep birlikte, paylaşımın, birlik ve beraberliğin güzel bir örneğini sergiliyoruz. Allahtan niyazımız bu birlik ve beraberlik ortamımızın devam etmesidir. Bu yıl da sizlerle bir arada olmaktan son derece mutluyuz. Sizlerle görüşmek, hediyeleşmek ve iftar yapmak, buradaki büyüklerimizin ihtiyaçlarını karşılamak bizler için çok önemli. Geçmişe ve geleceğimize ışık tutan en değerli varlıklarımız olan değerli büyüklerimize sağlık ve uzun ömürler temennisiyle birlikte, kendisine özgü güzellikler barındıran mübarek Ramazanınızı bir kez daha tebrik ediyorum. Burada yaşayan büyüklerimizden de dualarından bizi eksik etmemesini diliyoruz. Şuandan itibaren gelecek yılki iftar programını sabırsızlıkla beklediğimizi belirtmek isterim. İnşallah daha nice iftarlarda sizlerle birlikte oluruz” dedi.
İMSİAD’ın toplumun her kesimi için faydalı bir dernek olduğunu hatırlatan Mescioğlu, “İMSİAD; bir taraftan Bursa’da gayrimenkul fuarı düzenliyor, bir yandan üniversitedeki öğrencilerimize burs veriyor, bir yandan sektör temsilcilerimizi fuarlara taşıyor, üyeler arası sinerjiyi sağlıyor, diğer yandan da Bursa’daki kentsel dönüşüm çalışmalarını sürekli gündemde tutmaya çalışıyor. Şuanda yaptığımız iftar da sosyal projelerimize örnek. İMSİAD sadece işini yapan değil işini yaparken toplumun her kesimine faydalı olan bir dernektir” diye konuştu.
Programa katılan ve Mescioğlu’nun ardından konuşan Bursa Vali Yardımcısı Erol Güngör de, 3 yıldır iftar programını huzurevinde düzenleyen ve bu vesileyle huzurevinin ihtiyaçlarını karşılayan İMSİAD’a teşekkür etti. Güngör, “Gençliğini ve enerjisini bu vatana, bu millete hayırlı evlatlar yetiştirmek için veren ve bugün huzurevinde olan sakinlerimizle bizi bir araya getiren İMSİAD’a teşekkür ederim. İMSİAD, sosyal sorumluluklarını da en iyi şekilde getiren güzide bir kuruluş. Sizler adına onlara yürekten teşekkür ediyor, sağ olsunlar, var olsunlar” şeklinde konuştu.
Davetliler daha sonra ilerleyen saatlere kadar huzur evi sakinleriyle bol blo sohbet etmenin keyfine vardı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<