banner359

İnce Medya 5. yıl ödülleri sahiplerini buldu

İnce Medya, 5. yılını iş, siyaset ve cemiyet hayatının ünlü isimlerinin katılımı ile kutladı.Bir otelde gerçekleştirilen 5. yıl kutlamalarında yılın en başarılı liderinden girişimcisine kadar 28 dalda ödül takdim edildi. Açılış...

29 Mayıs 2017 Pazartesi 17:16
İnce Medya 5. yıl ödülleri sahiplerini buldu

İnce Medya, 5. yılını iş, siyaset ve cemiyet hayatının ünlü isimlerinin katılımı ile kutladı.

Bir otelde gerçekleştirilen 5. yıl kutlamalarında yılın en başarılı liderinden girişimcisine kadar 28 dalda ödül takdim edildi. Açılış konuşmasını yapan İnce Medya sahibi Necmi İnce, "Bursa’da birçok programa imza attık. Şimdi de ulusal düzeyde bu programları gerçekleştirerek, Bursa’nın ve Bursalının ulusal düzeyde daha iyi tanıtımını sağlamayı hedefliyoruz. Ekip arkadaşlarımla birlikte ödül alacak kişi ve kuruluşları belirlerken çok zorlandık. Çünkü Bursa başarılı insan ve kuruluş portföyü olarak çok şanslı bir şehir. İnsanlar adeta bu şehre hizmet etmek için birbirleri ile yarışıyor" dedi.

Konuşmaların ardından kesile pasta ile birlikte ödüller sahiplerine takdim edildi. Yılın en başarılı gazetecisi İHA Genel Koordinatörü İrfan Altıkardeş seçildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<