İnegöl Belediyesi’nden çiftlik

İnegöl Belediyesi, vatandaşların şehrin gürültüsünden uzaklaşıp keyifli vakit geçirebilmeleri için çiftlik kuruyor.Alibeyköy’de 5. dönem milletvekili Şekibe İnsel’in adının yaşatılacağı Doğal Hayat Çiftliği’nin temeli atıldı....

30 Kasım 2016 Çarşamba 16:38
İnegöl Belediyesi’nden çiftlik
İnegöl Belediyesi, vatandaşların şehrin gürültüsünden uzaklaşıp keyifli vakit geçirebilmeleri için çiftlik kuruyor.
Alibeyköy’de 5. dönem milletvekili Şekibe İnsel’in adının yaşatılacağı Doğal Hayat Çiftliği’nin temeli atıldı. Çiftliğin 2017 yılı Nisan ayında hizmete açılması hedefleniyor. Belediye Başkanı Alinur Aktaş, vatandaşları şehir hayatının keşmekeşinden uzaklaştırmak istediklerini belirterek, "Çocuklarımızın tabiatla iç içe olmasını sağlayacak Şekibe İnsel Doğal Hayat Çiftliği’nin temelini atıyoruz. Sosyal belediyeciliğin icaplarını yapmaya çalışıyoruz. Şehrin dört bir tarafında 7/24 vatandaşlarımıza hizmet götürmenin telaşı içerisindeyiz. Gayemiz, hemşerilerimizin yaşamaktan mutluluk duyacakları bir şehir ortaya çıkarmak” dedi.
Artık kırsala da hizmet verdiklerinin altını çizen Başkan Alinur Aktaş, "Köylerde yaşayan vatandaşlarımızın refah seviyesini yükseltmek, kırsal kalkınmayı sağlamak için hizmet seferberliği başlattı. Kurduğumuz Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ile tarıma verdiğimiz önem ve desteği devam ettiriyoruz. İnegöl siyasetinde önemli bir yer edinmiş Şekibe İnsel Hanımefendinin adını taşıyacak Doğal Hayat Çiftliği’nin temel atma töreni için birlikteyiz. Bizim için önemli bir değer olan Şekibe İnsel’in adının burada yaşayacak olması bizim için tarifi imkansız bir duygu. Kendisi İsaören’de kendi çiftliklerinde uzun yıllar tabiatla iç içe olan bir hanımefendi” dedi.
Konuşmanın ardından çiftliğe ilk harç atıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<