banner359

İrfan Özhamarat Son Yolculuğuna Uğurlandı

Bu sabah vefat eden Bursalı işadamı İrfan Özhamarat, Ulucamii’de kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.Bursalı işadamı ve Bursaspor Kulübü Divan Kurulu Üyesi İrfan Özhamarat, bugün sabah saatlerinde vefat etti....

03 Mayıs 2016 Salı 18:21
İrfan Özhamarat Son Yolculuğuna Uğurlandı
Bu sabah vefat eden Bursalı işadamı İrfan Özhamarat, Ulucamii’de kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.
Bursalı işadamı ve Bursaspor Kulübü Divan Kurulu Üyesi İrfan Özhamarat, bugün sabah saatlerinde vefat etti. Merhum Özhamarat’ın cenaze namazı ikindi namazına müteakip Ulucamii’nde kılındı. Cenaze namazına Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin yanı sıra yakınları ve sevenleri katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından merhumun cenazesi Emirsultan Mezarlığına defnedildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<