banner359

İş Yerinden 520 Paket Sigara Çalındı

Bursa’da bir iş yerine giren kimliği belirsiz kişi veya kişiler, 520 paket sigara ve 200 lira para alıp kayıplara karıştı.Olay, merkez Osmangazi ilçesi Mehmet Akif Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde iş yerine...

04 Eylül 2015 Cuma 10:09
İş Yerinden 520 Paket Sigara Çalındı
Bursa’da bir iş yerine giren kimliği belirsiz kişi veya kişiler, 520 paket sigara ve 200 lira para alıp kayıplara karıştı.
Olay, merkez Osmangazi ilçesi Mehmet Akif Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde iş yerine gelen C.T., içerisini dağınık halde buldu. 2000 lira parası ile birlikte 520 paket değişik markalardaki sigara paketlerinin yerinde olmadığını gören C.T., polise müracaat etti. C.T., iş yerinin güvenlik kamerası kablolarının da kesilmiş olduğunu söyledi.
Polisin, olayla alakalı tahkikatı sürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<