banner359

İTSO’dan kurumsal İletişim semineri

04 Aralık 2016 Pazar 13:39
İTSO’dan kurumsal İletişim semineri

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO), üyesi olan firmaların yöneticileri ve personeline yönelik ’Kurumsal İletişim Eğitimi’ semineri düzenliyor. 8 Aralık’ta günübirlik gerçekleştirilecek ücretsiz seminere katılmak isteyenlerin 7 Aralık Çarşamba günü mesai bitimine kadar Oda’ya kayıt yaptırmaları gerekiyor.
Seminer hakkında bilgi veren İTSO Başkan Vekili Mustafa Kaynakçı, farklı alanlarda verdikleri eğitimlerin amacının üyelerinin ticari faaliyetlerine katkı yapmak olduğunu söyledi. Kaynakçı, Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Âdem Çiftçioğlu’nun eğitmenlik yapacağı seminerde, kurumsal iletişim kavramlarına yeni bakış açısı, stratejik iletişim yönetimi, kurum kültürü oluşturma ve sosyal ağlarda kurumsal iletişim konularında ayrıntılı bilgiler verileceğini söyledi. Öte yandan, projeksiyon cihazı yardımıyla görsellerle desteklenecek seminerde, uygulamalardan örnekler verilecek. Sabah saat 10.00-12.00 ve öğleden sonra13.00.17.00 saatleri arasında iki bölüm halinde gerçekleştirilecek seminer sonunda katılımcılara sertifika verilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<