banner359

İznik Akademi’den “Mazeret yok” semineri

TÜGVA İznik İlçe Temsilciliği’nin Bursa Büyükşehir Belediyesi, İznik Kaymakamlığı, İznik Belediye Başkanlığı ve Genç Memur-Sen’in ortaklığı ile hayata geçirdiği İznik Akademi faaliyetlerine devam ediyor.Geçtiğimiz haftalarda...

22 Kasım 2016 Salı 13:53
İznik Akademi’den “Mazeret yok” semineri
TÜGVA İznik İlçe Temsilciliği’nin Bursa Büyükşehir Belediyesi, İznik Kaymakamlığı, İznik Belediye Başkanlığı ve Genç Memur-Sen’in ortaklığı ile hayata geçirdiği İznik Akademi faaliyetlerine devam ediyor.
Geçtiğimiz haftalarda Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Prof. Dr. Numan Kurtulmuş tarafından verilen açılış dersinin ardından İznik Akademi’de faaliyetler devam ediyor. Kişisel gelişim uzmanı Dr. Şaban Kızıldağ, “Mazeret yok” konulu seminer verdi. Seminer boyunca birçok konudan bahseden Şaban Kızıldağ, seyircilere kahkahası bol bir sunum yaptı. Program sonunda protokol mensupları tarafından Kızıldağ’a hediye takdimi yapıldı. Seminere katılanlara belge verildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<