İznik caddeleri yenilendi

Bursa’da kent merkezinin yanı sıra merkeze yeni bağlanan ilçelerde de altyapı ve ulaşım yatırımlarına ağırlık veren Büyükşehir Belediyesi, 2,5 milyon TL’ye mal olan İznik Atatürk Caddesi alt ve üst yapı çalışmalarını tamamladı....

17 Ekim 2016 Pazartesi 10:32
İznik caddeleri yenilendi
Bursa’da kent merkezinin yanı sıra merkeze yeni bağlanan ilçelerde de altyapı ve ulaşım yatırımlarına ağırlık veren Büyükşehir Belediyesi, 2,5 milyon TL’ye mal olan İznik Atatürk Caddesi alt ve üst yapı çalışmalarını tamamladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İznik’te İstanbul Kapıdan Yenişehir Kapıya kadar uzanan 1,5 kilometrelik Atatürk Caddesi’nin tretuvar düzenlemelerinden asfalt kaplamasına kadar tümüyle yenilendiğini söyledi.
Bütünşehir uygulamasıyla birlikte merkeze sonradan bağlanan 10 yeni ilçede altyapıdan ulaşıma, tarihi mirastan spora kadar her alanda yatırım hamlesi başlatan Büyükşehir Belediyesi, emeklerinin meyvesini toplamaya başladı. Bu çalışmalar kapsamında İznik ilçesinin tüm cadde ve sokaklarında altyapı çalışmaları tamamlandı. Altyapısı tamamlanan bölgelerdeki yol asfaltlama, tretuvar düzenleme ve aydınlatma çalışmalarında da sona gelindi. Bu çalışmalar kapsamında İznik’i boydan boya geçen İstanbul kapıdan Yenişehir kapıya kadar uzanan 1,5 kilometre uzunluğundaki Atatürk Caddesi de alt ve üst yapı çalışmalarının tamamlanmasıyla ilçeye değer kattı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kent merkezinde olduğu gibi tüm ilçelerde yaşam kalitesini en üst seviyeye çıkaracak yatırımları hız kesmeden sürdürdükleri belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<