banner359

İznik Halkı Burak İçin Seferber Oldu

Bursa'nın İznik Ilçesinde Geçtiğimiz Ay Geçirdiği Trafik Kazası Sonucu Yaralanan Genç Burak, 50 Bin Lira Hastane Masraflarını ödeyemedi. İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Ak Parti İznik İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek Ve Chp İznik İlçe Başkanı Ayan Özer Tek Tek Esnafı Gezerek Yardım Talebinde Bulundu.

28 Haziran 2016 Salı 16:56
İznik Halkı Burak İçin Seferber Oldu
Bursa’nın İznik ilçesinde geçtiğimiz ay geçirdiği trafik kazası sonucu yaralanan genç Burak, 50 bin lira hastane masraflarını ödeyemedi. İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, AK Parti İznik İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek ve CHP İznik İlçe Başkanı Ayan Özer tek tek esnafı gezerek yardım talebinde bulundu.
Geçtiğimiz ay Bursa-İznik karayolu üzerinde motosiklet ile iş makinesinin çarpışması sonucu ayağından yaralanan Burak Can Güçük’ün (18), o günden beri özel bir hastanede tedavi görüyor. Güçük’ün ayağı kurtarılamayarak diz kapağının altından kesildi. Tedavi masrafları için 50 bin liraya ihtiyacı olan Burak’ın arkadaşları da bu parayı toplamak için sosyal medya üzerinden kampanya başlattı. İznik’te bir bankada açılan hesapta iki günde 18 bin lira para toplanırken, İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, Belediye Başkanı Osman Sargın, AK Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek ve CHP İlçe Başkanı Ayan Özer esnafı gezerek Burak’ın tedavi masrafları için yardım talebinde bulundu.
İlçedeki esnafı tek tek gezen Kaymakam Pehlivan, Başkan Sargın ve heyet yardım kampanyası için girdiği bir esnafta duyarlı bir vatandaşla karşılaştı. Cebinden çıkardığı paraları yardım etmek istediğini belirterek destek için verdi. Gün boyu esnafı gezerek yardım toplayan Pehlivan ve Sargın ile beraberindekiler, yardım yapmak isteyen esnafa banka bilgilerini vererek ilgili hesaba yatırmalarını istedi. Esnaf bu güzel duyarlılıktan dolayı heyeti kutladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<