banner359

İznik surları koruma altına alınıyor

Bursa’nın İznik ilçesinde, tarihî surlarla alakalı koruma imar planı tadilatı halka anlatılacak.İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, sur içi koruma amaçlı imar planı tadilatı yapılacağını belirterek, “İmar ve Şehircilik Müdürlüğü...

04 Ekim 2016 Salı 16:17
İznik surları koruma altına alınıyor
Bursa’nın İznik ilçesinde, tarihî surlarla alakalı koruma imar planı tadilatı halka anlatılacak.
İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, sur içi koruma amaçlı imar planı tadilatı yapılacağını belirterek, “İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ekiplerimiz, koruma amaçlı imar planı tadilatı, hazırlanması ve uygulanması ve denetimine dair usul ve esaslara ait yönetmelik dahilinde, 7 Eylül tarihinde İzzet Peşte Su Sporları Kamp ve Eğitim Merkezi’ndeki Belediye Meclisi Salonu’nda saat 14:00’de 1. halk toplantısını yapacak. 17 Aralık tarihinde ise yine aynı yerde saat 14:00’de ikinci halk toplantısı yapılacak. Konu hakkında bilgi sahibi olmak isteyen vatandaşlarımıza önemle duyurulur" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<