banner359

İznik’te demokrasi şehitleri için mevlit

Bursa’nın İznik ilçesinde 15 Temmuz gecesi yapılan hain darbe girişimi sırasında hayatlarını kaybeden şehitler için mevlid-i şerif okundu.İznik Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı ve İlçe Müftülüğü’nün ortaklaşa düzenlediği...

23 Temmuz 2016 Cumartesi 12:37
İznik’te demokrasi şehitleri için mevlit
Bursa’nın İznik ilçesinde 15 Temmuz gecesi yapılan hain darbe girişimi sırasında hayatlarını kaybeden şehitler için mevlid-i şerif okundu.
İznik Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı ve İlçe Müftülüğü’nün ortaklaşa düzenlediği programa Kaymakam Ali Hamza Pehlivan, Bursa Cumhuriyet Savcısı Mesut Turan, Belediye Başkanı Osman Sargın, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kur’an-ı kerim tilavetinin ardından mevlid-i şerif okunup, şehitler için dua edildi.
Sargın, “Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyen düşmanlara fırsat vermesin. Aramıza fitne ve fesat sokmak isteyenlere fırsat vermesin. 15 Temmuz gecesi milletimize büyük bir acı yaşattılar. Bu birlik ve beraberliğimiz karşısında elleri ayaklarına dolandı. Dün Kurtuluşu Savaşı’nda, Çanakkale Savaşı’nda olduğu gibi yine dimdik ayaktayız. Onca topa, tüfeğe rağmen şükürler olsun meydanları hiçbir zaman boş bırakmadınız” dedi.
İznikli hayırsever esnaflar tarafından kesilen kurban, İznik Belediyesi İzzet Peşte Su Sporları Kamp ve Eğitim Merkezi’nde pişirilerek vatandaşlara ikram edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<