banner359

Karacabey Belediyesi’ne Çöp Konteynırı Yıkama Ve Dezenfekte Aracı

Karacabey İlçesinde Çöp Konteynırları Otomatik Yıkama Aracıyla Dezenfekte Edilecek.

30 Temmuz 2015 Perşembe 17:03
Karacabey Belediyesi’ne Çöp Konteynırı Yıkama Ve Dezenfekte Aracı
Bursa’nın Karacabey ilçesinde çöp konteynırları otomatik yıkama aracıyla dezenfekte edilecek.
Geçtiğimiz günlerde test için ilçeye gelen otomatik çöp konteynırı yıkama ve dezenfekte aracının çalışma şeklini Temizlik İşleri Müdürü Kenan Gündem ve Destek Hizmetler Müdürü Ahmet İni ile birlikte inceleyen Belediye Başkanı Ali Özkan, araç hakkında yetkililerden bilgi aldı. Bu hafta sonu itibariyle Yeniköy’de çöp toplama aracıyla birlikte çalışmalarına başlayacak olan temizleme ve dezenfekte aracı çöp kamyonlarının konteynırları boşaltmasıyla birlikte boş olan konteynırı kendi haznesinde işleme tabi tutacak.
Yapılan işlem sonrası çöp konteynırı hem mikrobik bakterilerinden arındırılmış hem de kötü kokuyu ortadan kaldırmış olacak. Bunun yanında görüntü kirliliğini de yok eden aracın özelikle son günlerde dikkat çeken sinek meselesine de engel olması bekleniyor.
Belediye Başkan Ali Özkan, Yeniköy’de başlayacak çalışmaların önümüzdeki günlerde bütün ilçede uygulanacağını söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<