banner359

Karacabey Boğazında Cankurtaranlar Hayat Kurtarıyor

Karacabey İlçesinin Sayfiye Bölgeleri Yeniköy, Malkara Ve Kurşunlu Sahillerinde Görev Yapan Cankurtaran Timleri Bu Hafta 4 Kişi Boğulmaktan Kurtardı.

03 Ağustos 2015 Pazartesi 17:39
Karacabey Boğazında Cankurtaranlar Hayat Kurtarıyor
Bursa’nın Karacabey ilçesinin sayfiye bölgeleri Yeniköy, Malkara ve Kurşunlu sahillerinde görev yapan cankurtaran timleri bu hafta 4 kişi boğulmaktan kurtardı.
Yaz sezonu boyunca teyakkuzda bekleyen ekip bu zamana kadar toplam 18 boğulma vakasına müdahalede bulundu. Cankurtaran timleri, vatandaşların da denize gönül rahatlığıyla girmesini sağlıyor. Sahil bölgelerinde verilen fırtına alarmına rağmen vatandaşlar bu hafta sonu yine denizlere akın ederek yüzmek istedi. İkazlar dikkate alınmayınca Sahil Hizmetleri Daire Başkanlığı ve Karacabey Belediyesi ekiplerince koordineli bir şekilde görev alan tim alarma geçti ve sadece bu hafta sonu 4 kişi boğulmaktan kurtarıldı.
Yeniköy sahillerinde 4, Malkara sahillerinde 2 ve Kurşunlu sahillerinde 2 olmak üzere toplam 8 cankurtaran görev yapıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<