banner359

Karacabey Park Bahçeler Müdürlüğü’ne Aybars Tunalı Getirildi

Karacabey Park Bahçede Değişiklik

01 Ağustos 2015 Cumartesi 17:11
Karacabey Park Bahçeler Müdürlüğü’ne Aybars Tunalı Getirildi
Karacabey Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü’ne Aybars Tunalı getirildi.
Görev değişikliği sonrası Belediye Başkanı Ali Özkan, Park Bahçeler Müdürlüğü’nü ziyaret ederek çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu. Başkan Özkan görev değişikliği sonrası Park Bahçeler Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, müdür Aybars Tunalı’yı tebrik etti.
İlçede süren çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunan Başkan Özkan, Aybars Tunalı’dan bundan sonra yapılacak çalışmalarla ilgili ayrıntılı bilgi aldı. Ardından Başkan Özkan, Büyükşehir Belediyesi’nden getirilerek Sanayi ve Yeni Hastane kavşağına konumlandırılan büyük saksı modellerini inceledi.
İlçenin modern bir giriş kazandığını belirten Başkan Ali Özkan, “Çevre ilçeler içerisinde dikkat çekici bir vitrinimiz var. Yolu Karacabey’den geçen herkes ilçenin farkına varıyor. Tanıtım için bunlar temelde olması gereken adımlar. Ve bunu sıkı çalışmalarımızla sağlıyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<