banner359

Kaymakamdan muhtarlara “Muhtaçları bize bildirin” çağrısı

Bursa’nın Yenişehir Kaymakamı Suat Seyitoğlu, muhtarlarla bir araya geldi.Halk Eğitim Merkezi salonunda Yenişehirli muhtarlarla toplantıda bir araya gelen Kaymakam Suat Seyitoğlu, "Vatandaşın sıkıntısını bizlere ulaştırmalısınız. Halkın...

21 Şubat 2017 Salı 16:26
Kaymakamdan muhtarlara “Muhtaçları bize bildirin” çağrısı

Bursa’nın Yenişehir Kaymakamı Suat Seyitoğlu, muhtarlarla bir araya geldi.

Halk Eğitim Merkezi salonunda Yenişehirli muhtarlarla toplantıda bir araya gelen Kaymakam Suat Seyitoğlu, "Vatandaşın sıkıntısını bizlere ulaştırmalısınız. Halkın derdine çare bulmak için gerekli adımları atarız. Rutinin dışına çıkarak hareket edin. Gördüğünüz ne aksaklık varsa bize getirin. Fakir ve muhtaç vatandaşlarımızı tekrar gözden geçirin. Onlar için ne yapılacaksa birlikte tespit edelim" diye konuştu.

Seyitoğlu, "Aç olanlar, perişan durumda, boşanmış ve çoluk çocuğuyla zor durumda kalanlara elbirliğiyle destek olmalıyız. Sıkıntının olduğu yere hemen ekiplerimizi göndeririz. İmkanlarımız var" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<