Kulaca kavşağı hizmette

Bursa’nın İnegöl ilçesinde Kulaca ve Alibeyköy mahalleleri girişine yapılan köprülü kavşak hizmete açıldı.AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin’in teşebbüsüyle Bursa-Ankara karayolu üzerine yapılan köprülü kavşak törenle...

18 Ekim 2016 Salı 11:41
Kulaca kavşağı hizmette
Bursa’nın İnegöl ilçesinde Kulaca ve Alibeyköy mahalleleri girişine yapılan köprülü kavşak hizmete açıldı.
AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin’in teşebbüsüyle Bursa-Ankara karayolu üzerine yapılan köprülü kavşak törenle açıldı. İnegöl´ün doğu girişinde yer alan iki mahallenin kara yoluna geçişini sağlayan kavşakla kazaların önüne geçilmesi hedefleniyor. 2016 Mart ayında çalışmalarına başlanan kavşak 8 ayda bitirilip hizmete açıldı. Milletvekili Hüseyin Şahin, “Bizim için mutlu bir gün. Söz vermek zordur, ama vaadini tutmak daha da zordur. Biz seçim çalışmaları yaparken, İnegöl’ümüzün en güzel yerleşim yeri olan Kulaca’da, 700 yıl önce kuruluşun temellerinin atıldığı topraklarda söz verdik. Ankara yolundan Kulaca’ya girerken yolun kalite standardını artıracağız. İçme suyu ve kanalizasyonu da daha kaliteli hale getireceğiz. Ankara yolundan Kulaca’ya dönüş istikametinin yanı sıra Alibeyköy’ü de işin içine katarak bir köprülü kavşak inşa edeceğiz diye vaatte bulundu. Devletin güçlü yapısıyla bugün köprülü kavşağı açtık. Milletimize vermiş olduğumuz sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah daha kaliteli hizmetleri hep beraber göreceğiz. Trafik kazalarının geride kaldığı günler görüyoruz. Daha temiz havamız da olacak. Durmayan her araç bizim havamızı daha az kirletiyor. İki köyümüze de hayırlı olsun. Allah bizlere bu hizmetlerin açılmasında yön veren cumhurbaşkanımızdan razı olsun. Biz AK Parti olarak ulaşım hizmetleriyle anılır hale geldik. Başbakanımızın bakanlığı döneminde bu projede imzası vardı. Allah ondan da razı olsun. Biz milletimizden taleplerimizi alıyor ve hayata geçiriyoruz” dedi.
Avarlar kavşağı hakkında da bilgi veren Hüseyin Şahin, “Orada toprak dolgu yapılacak. Ankara’dan ve Bursa’dan gelenler üzerinden yükselerek geçecek. Zeminde bir takım aksaklıklar yaşandı. 15 metre derinliğinde 2500 tane beton kazık çakıldı. Ondan uzuyor. Burayı yapmadan toprak doldurursak çöker. Yaptığımızın bir anlamı olmaz. Müteahhit firmanın beyanı, sene sonuna kadar biteceği şeklinde” ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından protokol üyeleri köprülü kavşaktan geçen araçlara el sallayarak kazasız yolculuklar diledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<