banner359

Kurtulan’dan annelere bebek hediyesi

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, 1-7 Ekim Dünya Emzirme Haftası dolayısıyla çiçeği burnundaki annelere bebek seti hediye etti.Anne sütünü teşvik maksadıyla 1-7 Ekim tarihlerinde kutlanan Dünya Emzirme Haftası’nda ’bebek...

07 Ekim 2016 Cuma 11:39
Kurtulan’dan annelere bebek hediyesi
Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, 1-7 Ekim Dünya Emzirme Haftası dolayısıyla çiçeği burnundaki annelere bebek seti hediye etti.
Anne sütünü teşvik maksadıyla 1-7 Ekim tarihlerinde kutlanan Dünya Emzirme Haftası’nda ’bebek dostu hastane’ olan Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi’ni ziyaret eden Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, yeni çocuk sahibi olan ailelerin sevincine ortak oldu. Başhekim Op. Dr. Gürol Şen ve Sağlık Hizmetleri Müdürü Nuray Özkan’la birlikte ziyaret ettiği annelere, bebek seti hediyesi veren Başkan Sadi Kurtulan, sağlıklı bir geleceğin sağlıklı bir anne ve bebeklerle mümkün olduğunu söyledi.
İlk 6 ayda anne sütünün yerini tutacak başka bir gıdanın olmadığına dikkat çeken Kurtulan, "Sağlıklı nesiller için en doğru seçimin anne sütü olduğu bir gerçek. Bakanlığımıza bağlı bütün kurumlar anne sütünün önemini her zeminde anlatıyor. Bizler de bu çalışmalara Dünya Emzirme Haftası’nda dikkat çekmek istedik. Hayata ilk merhabanın sevincini vatandaşlarımızla paylaştık. Bir bebeğin dünyaya gelişi mutluluk kavramının en önemli olduğu anlardan biridir. İşte biz o anlardan itibaren vatandaşlarımızın yanındayız" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<