banner359

Mantolama Firmalarına Ceza Yağdı

Bursa’nın Gemlik ilçesinde, binaların dış cephelerine mantolama yapan bazı firmalara, çevreyi kirlettikleri gerekçesiyle zabıta tarafından ceza kesildi.Yalıtım işinden arta kalan malzemeleri gelişigüzel cadde ve sokaklara bırakan dört firmaya...

30 Mayıs 2016 Pazartesi 12:29
Mantolama Firmalarına Ceza Yağdı
Bursa’nın Gemlik ilçesinde, binaların dış cephelerine mantolama yapan bazı firmalara, çevreyi kirlettikleri gerekçesiyle zabıta tarafından ceza kesildi.
Yalıtım işinden arta kalan malzemeleri gelişigüzel cadde ve sokaklara bırakan dört firmaya 5326 sayılı Kabahatler Kanunu gereği 600’er lira para cezası kesildi. Kanuni mecburiyet sonrası ilçede birçok apartman ve sitenin dış cephesine mantolama yapıldığını hatırlatan Zabıta Müdürü Erol Bütün, bu çalışmaları desteklediklerini ifade etti. ikazlara rağmen çevreyi kirleten firmalara ceza kesmek zorunda kaldıklarını anlatan Bütün, firmalardan iş bittikten sonra atıklarını toplamalarını istedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<