banner359

Marmarabirlik öğrencilere zeytin dağıtıyor

Güney Marmara’da 8 kooperatif 40 bin ortak ile dünyanın en büyük zeytin istihsal kuruluşu olan Marmarabirlik, PEPE ambalajlı siyah zeytin, havuçlu yeşil zeytin ve zeytin ezmesinden oluşan hediye paketlerini çocuklara dağıtmaya devam ediyor.Marmarabirlik...

17 Kasım 2016 Perşembe 18:15
Marmarabirlik öğrencilere zeytin dağıtıyor
Güney Marmara’da 8 kooperatif 40 bin ortak ile dünyanın en büyük zeytin istihsal kuruluşu olan Marmarabirlik, PEPE ambalajlı siyah zeytin, havuçlu yeşil zeytin ve zeytin ezmesinden oluşan hediye paketlerini çocuklara dağıtmaya devam ediyor.
Marmarabirlik Genel Müdürlüğünce öğrencilere zeytin ve zeytin ürünlerini sevdirmek için hazırlanan hediye paketleri çeşitli okullarda öğrencilere dağıtıldı. Orhangazi Kooperatifi yetkililerinin katıldığı dağıtım, Orhanbey İlk ve Orta Okulu’nda yapıldı. Marmarabirlik kooperatiflerinin bulunduğu Gemlik Orhangazi, Mudanya, İznik, Erdek, Mürefte, Edincik, Marmara adasında da çocuklara hediye dağıtıldı. Çocuk çizgi roman kahramanı Pepeli logolu özel hazırlanmış paketlerin içinde zeytin ve zeytin ürünleri bulunuyor.
Orhangazi Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Remzi Bayram, "İlçemizde turizmden önce en büyük ekonomik kaynak olan zeytini önce kendimiz tüketmeliyiz ve tüketilmesi için gereken tanıtımı yapmalıyız" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<