banner359

Medikalciler çarşıda aşure dağıttı

Bursa Medikalciler Çarşısı esnafı birlik ve beraberlik çağrısı yapıp aşure dağıttı.15 Temmuz darbe girişiminin ardından yaşanan olumsuz havanın dağılması için harekete geçen medikalciler, "Aşure yemeyen kalmasın" sloganıyla 1000...

23 Ekim 2016 Pazar 14:35
Medikalciler çarşıda aşure dağıttı
Bursa Medikalciler Çarşısı esnafı birlik ve beraberlik çağrısı yapıp aşure dağıttı.
15 Temmuz darbe girişiminin ardından yaşanan olumsuz havanın dağılması için harekete geçen medikalciler, "Aşure yemeyen kalmasın" sloganıyla 1000 kişilik aşure dağıttı.
Medikalciler Çarşısı esnaflarından Mesut Dinç yaptığı açıklama da, “Bu önemli günlerde esnaflarımız ile bir araya gelip bu tarz cemiyetleri daha sık düzenleyerek, vatandaşlarımıza hem bu önemli günlerin ehemmiyetini hatırlatmak, hem de örf adetlerimizi sürdürebilmek açısından, bu durumu geleneksel hale getirmek istiyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<