banner359

Memur-sen Ankara’daki Saldırıyı Lanetledi

Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Bursa Şube Başkanı Numan Şeker, Ankara’daki bombalı saldırıyı kınadı.Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Bursa Şube Başkanı Numan Şeker, sendika binasında düzenlediği basın...

10 Ekim 2015 Cumartesi 16:09
Memur-sen Ankara’daki Saldırıyı Lanetledi
Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Bursa Şube Başkanı Numan Şeker, Ankara’daki bombalı saldırıyı kınadı.
Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Bursa Şube Başkanı Numan Şeker, sendika binasında düzenlediği basın toplantısında, Ankara’da meydana gelen patlamayı tel’in etti. Şeker, “İnsanlığa yönelik saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum. Tedavileri devam eden yaralı kardeşlerimize de acil şifalar temenni ediyoruz. Ülke olarak barış ve kardeşliğe her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğumuz bugünlerde, başkentin orta yerinde onca güvenlik tedbirine rağmen meydana gelen kanlı olayın huzura, güvene, barışa ve geleceğine konulmuş bir bomba olduğundan hiç kuşku duymuyoruz” dedi.
Olayı kınadıklarını ifade eden Şeker, “Bu saldırıyı gerçekleştirenler terörist veya destekçileridir. Ankara’da saldırıda ölümle tanışanlar, bizim gençlerimiz ve insanımızdır. Millet olarak acımız, yasımız ve teröre karşı tavrımız ortaktır. Acılarımızı yarıştırmayacağız. Acılarımızı paylaşacağız ve yasımızı birlikte tutacağız” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<