Memur-sen Bursa İl Temsilciliği, Diyarbakır’ın Sur İlçesinde Yapılan Terör Saldırısını Kınadı

Memur-Sen Bursa İl Temsilciliği, sendika binasında düzenlediği basın açıklaması ile Diyarbakır’ın Sur ilçesinde yapılan terör saldırısını kınadı.Sendika binasında 11 hizmet kolunun başkanları ve üyelerinin katılımıyla yaptığı...

28 Kasım 2015 Cumartesi 18:37
Memur-sen Bursa İl Temsilciliği, Diyarbakır’ın Sur İlçesinde Yapılan Terör Saldırısını Kınadı
Memur-Sen Bursa İl Temsilciliği, sendika binasında düzenlediği basın açıklaması ile Diyarbakır’ın Sur ilçesinde yapılan terör saldırısını kınadı.
Sendika binasında 11 hizmet kolunun başkanları ve üyelerinin katılımıyla yaptığı açıklamada Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 Nolu Şube Başkanı Numan Şeker, Diyarbakır’ın Sur ilçesinde düzenlenen basın açıklamasının ardından yapılan saldırı sonucu hayatını kaybeden Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi ve basın açıklaması esnasında güvenliği sağlarken hayatını kaybeden polislere Allah’tan rahmet, acılı ailelerine başsağlığı, yaralı gazeteci ve güvenlik görevlilerine acil şifalar diledi.
“TERÖRÜ LANETLİYORUZ”
Memur-Sen Bursa İl Temsilciliği olarak hain saldırıyı kınadıklarını ifade eden Numan Şeker, “Terörü, teröre suflörlük ve işverenlik yapanları, vahşet emrini verenleri her zaman olduğu gibi bu terör olayında da bir kez daha lanetliyoruz” dedi. Yetkililerden hain senaryoyu sahneye koyma emrini verenler ile senaryoda tetikçilik görevini üstlenenlerin bir an önce yakalanmasını isteyen Şeker, “İç huzuru bozmak için yapılmak istenen mühendisliğin ortaya çıkarılması ve milletle paylaşılması, hak ettikleri cezanın verilmesi son derece önemlidir” diye konuştu.
“MİLLETİMİZ, ÜLKE HUZURUNU HEDEF ALAN TUZAKLARIN FARKINDA”
Ülke huzurunu, istikrarını ve kardeşliğini hedef alan bu tür tuzaklarda milletin farkında olduğunun altını çizen Şeker, “Ortak akıl ve sağduyuyla bu çirkin saldırılara karşı kardeşlik hukuku içerisinde birlikte mücadele etmek, ülkemize karşı kurulan sinsi tezgahların boşa çıkarılması için vazgeçilmezdir şeklinde konuştu.
“BUGÜN TUZAKLARA YENİK DÜŞME GÜNÜ DEĞİL; BİRLİK OLMA GÜNÜDÜR”
Terör hadiseleri bir anlamda toplum arasına nifak sokma amaçlı hadiseler olduğunu hatırlatan Şeker, “Bugün nifaklara ve tuzaklara yenik düşme günü değil, birlik beraberliği tahkim etme günüdür. Şimdiye kadar kurulan tuzaklara düşmeyen, badirelerin içerisinden birlik beraberlikle çıkan milletimizin ferasetinin; terörü bir kez daha yeneceğine olan inancımızı ifade ediyoruz” diyerek sözlerini şu cümlelerle tamamladı: “Memur-Sen Bursa İl Temsilciliği ailesi olarak yaşanan terör saldırısını kınıyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<