banner359

Merinos Tekstil Sanayi Müzesi’nde Öğretmenler Günü Resim Sergisi

Merinos Tekstil Sanayi Müzesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla resim öğretmenleri Merve Akyol Matışlı ve Zeynep Yağcıoğlu Aydın’a ait özgün resimlerin yer aldığı sergiye ev sahipliği yaptı.Bursa’nın öğrenme sürecine büyük...

24 Kasım 2015 Salı 16:42
Merinos Tekstil Sanayi Müzesi’nde Öğretmenler Günü Resim Sergisi
Merinos Tekstil Sanayi Müzesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla resim öğretmenleri Merve Akyol Matışlı ve Zeynep Yağcıoğlu Aydın’a ait özgün resimlerin yer aldığı sergiye ev sahipliği yaptı.
Bursa’nın öğrenme sürecine büyük katkı sağlayan, Cumhuriyetin ilk teşebbüslerinden olan ve daha sonrasında kurulan işletmelere örnek olmuş Merinos Fabrikası’nı günümüze taşıyan Merinos Tekstil Sanayi Müzesi, sergiler, atölye çalışmaları ve eğitim programlarına ev sahipliği yapmaya devam ediyor. 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle resim öğretmenleri Merve Akyol Matışlı ve Zeynep Yağcıoğlu Aydın tarafından hazırlanan özgün çalışmalar, düzenlenen törenle izlenime açıldı.
Açılışta konuşan Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı ve Bursa Kent Konseyi (BKK) Başkanı Hasan Çepni, farklı çalışmalar ortaya koyan öğretmenleri tebrik etti. Her sanatçının kendisine özgü çalışmaları bulunduğunu, sergilerde de iç dünyalarını görme imkanı bulduklarını söyleyen Çepni, anlamlı çalışmaları hazırlayan öğretmenleri ve sergiye ev sahipliği yapan müze yetkililerini tebrik etti.
Müzeler Şube Müdürü Muhterem Çevik de, yaptıkları çalışmalarla sergiyi hazırlayan öğretmenlere teşekkür etti.
Resim öğretmenleri Merve Akyol Matışlı ve Zeynep Yağcıoğlu Aydın ise, Öğretmenler Günü’nde kendilerine bu fırsatı veren Büyükşehir Belediyesi’ne ve Merinos Tekstil Sanayi Müzesi yetkililerine teşekkür etti.
Bir dönem öğretmenlik yapan BKK Başkanı Hasan Çepni’nin ve diğer öğretmenlerin de Öğretmenler Günü’nün kutladığı sergide, toplam 18 eser yer alıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<