Milletin iradesi fotoğraf karelerinde ölümsüzleşti

Yıldırım Belediyesi’nde 15 Temmuz fotoğraf sergisi açıldı.Yıldırım Belediyesi, 15 Temmuz hain darbe girişiminin sene-i devriyesinde önemli bir faaliyete ev sahipliği yapıyor. Ana hizmet binasında açılan fotoğraf sergisi ile 15 Temmuz gecesi...

14 Temmuz 2017 Cuma 14:40
Milletin iradesi fotoğraf karelerinde ölümsüzleşti

Yıldırım Belediyesi’nde 15 Temmuz fotoğraf sergisi açıldı.

banner380

Yıldırım Belediyesi, 15 Temmuz hain darbe girişiminin sene-i devriyesinde önemli bir faaliyete ev sahipliği yapıyor. Ana hizmet binasında açılan fotoğraf sergisi ile 15 Temmuz gecesi ve sonrasında tutulan demokrasi nöbetlerindeki ölümsüz kareleri bir araya getirildi. Fotoğraf sergisini gezen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Çok şükür milletimizin feraseti, çocuklarımızın, gençlerimizin, kadınlarımızın, yaşlılarımızın ve şehitlerimizin kanı ile bu hain darbe teşebbüsünün önüne geçtik. Topyekûn gösterdiğimiz milli irade gücüyle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde işgal girişimini bir gecede bertaraf ettik” dedi.

Edebali, 15 Temmuz gecesi sonrası başlayan ve 1 ay boyunca demokrasi nöbetlerinin aralıksız olarak tutulduğunu hatırlatarak, “Bugün geldiğimiz noktayla birlikte işgal girişiminin sene-i devriyesindeyiz. Milletimiz hem içerideki hainlere hem de dışarıdaki işgalcilere ‘asla sizin senaryolarınıza teslim olmayacağız’ demiştir. Bizler geçmişte olduğu gibi aynı ruhla mücadele ederek küresel güçlerin bitmeyen hesaplarına izin vermeyeceğiz” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<