banner359

Milletvekili Şahin’den AÖF öğrencilerine müjde

Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi’nde (aü-aöf) Eğitim Gören Gemlikli Öğrencilerin Eylül Ayında Başlayacak Olan Akademik Yıldan İtibaren Sınavlarına Kendi İlçelerinde Girebileceklerini Söyledi.

31 Ağustos 2016 Çarşamba 15:12
Milletvekili Şahin’den AÖF öğrencilerine müjde
AK Parti Ekonomik İşler Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi’nde (AÜ-AÖF) eğitim gören Gemlikli öğrencilerin eylül ayında başlayacak olan akademik yıldan itibaren sınavlarına kendi ilçelerinde girebileceklerini, kayıt yenileme ve kitapların teminini de Gemlik’te kurulacak AÜ-AÖF bürosunda yapabileceklerini bildirdi.
Milletvekili Hüseyin Şahin, Gemlik’te 2 bin civarındaki öğrencinin sınavlara girmek için Bursa il merkezine gitmek zorunda kaldıklarını belirterek, “2016-2017 güz dönemiyle beraber Gemlik’te ikamet eden Açık Öğretim Fakültesi öğrencileri, evlerinin yakınındaki kurumlarda imtihana girebilecekler. Böylece önemli bir zaman tasarrufu sağlanmış olacak” dedi.
Vekil Hüseyin Şahin, Gemlik’teki AÜ-AÖF öğrencilerinden gelen talep üzerine gerekli girişimleri başlattıklarını belirterek, fakülte yönetiminin de konuya sıcak yaklaştığını ve girişimlerinin olumlu sonuçlandığını söyledi.
Öte yandan Hüseyin Şahin’in girişimiyle İnegöl’deki AÜ-AÖF öğrencileri de 2013-2014 akademik yılından beri sınavlara İnegöl’de giriyor, kayıt işlemleri ve kitap teminini kendi ilçelerindeki bürodan temin ediyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<