banner359

Mimarlar Odasında Şimşek İpi Göğüsledi

TMMOB Mimarlar Odası Bursa Şubesi’nin 16. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirdi. Genel Kurul’da yapılan seçimlerde Genç Mimarlar Platformu, Yönetim Kurulu üyeliklerini 5-2 kazandı.Dün başlayan Mimarlar Odası Bursa Şubesi 16. Olağan Genel...

07 Şubat 2016 Pazar 19:52
Mimarlar Odasında Şimşek İpi Göğüsledi
TMMOB Mimarlar Odası Bursa Şubesi’nin 16. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirdi. Genel Kurul’da yapılan seçimlerde Genç Mimarlar Platformu, Yönetim Kurulu üyeliklerini 5-2 kazandı.
Dün başlayan Mimarlar Odası Bursa Şubesi 16. Olağan Genel Kurulu’nda bugün seçimler yapıldı. Oy verme işlemine bin 651 üyeden 558’i katıldı. Bu sonuca göre Mimarlar Odası Bursa Şubesi yönetimi asıl üyeliklerine Üzeyir Güven (281), İlke Çalışkan (281), Zuhal Aslı Saka (274), Nazlı Yılmaz (260), Ömer Faruk Şahin (259), Can Şimşek (258), Seyhun Öner (242) ve yedek üyeliklerine de Mustafa Köse (252), Hakan Topçu (249), Serhat Aytı (245), Bihter Görüşen (245), Fuat Kumova (244), Funda Çelebi (242) ve Can Şahin (241) seçildi.
Orhan Efe’nin divan başkanlığında cumartesi günü başlayan Mimarlar Odası Bursa Şubesi’nin Genel Kurul toplantısına CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ödünç, AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak, eski CHP Bursa Milletvekili İlhan Demiröz, Mimarlar Odası Genel Merkezi 2. Başkanı Ali Ekinci, akademik odaların başkanları ve yönetimleri ile çok sayıda oda yöneticisi ile üyeler katıldı. Akademik oda başkanlarının da konuk konuşmacı olarak söz aldığı genel kurulda Mimarlar Odası üyeleri, çalışma raporu ve gündem maddeleriyle ilgili görüş ve temennilerini dile getirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<