banner359

Mine Soysal kadınlarla buluştu

Kütüphane Müdürlüğü Tarafından Gerçekleştirilen “nilüfer’de Kadın Hayata Yakın” Programına Yazar Mine Soysal Konuk Oldu.

29 Kasım 2016 Salı 15:30
Mine Soysal kadınlarla buluştu
Yazar Mine Soysal, Nilüfer Belediyesi’nin organizasyonuyla Bursalı kadınlarla bir araya geldi.
Mine Soysal, Nilüfer Kütüphane Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen “Nilüfer’de Kadın Hayata Yakın” programına konuk oldu. Plaza 16’daki buluşmada konuşan Mine Soysal, Nilüfer Belediyesi’nin gerçekleştirdiği bu faaliyetin kendisini çok heyecanlandırdığını belirtti. Son kitabı ‘Uzakta’nın Türkiye’de çok rastlanan gençlik meselelerinden birini işlediğini belirten Mine Soysal, “Kadın okurlarımın arasında daha çok seviliyor olmamın sebebi de bu. Çevremizde gençler, ergenler var ve onlarla ne yapacağımızı bilmiyoruz. Kadınların çok önemli bir meselesi bu. Kadınlarla böyle bir kitap için buluşmak beni ayrıca heyecanlandırıyor” dedi.
İnsanların kendi hayatını değil, başka hayatları seyretmeyi daha çok sevdiğini ifade eden Soysal, “Çünkü kendi hayatımıza emek vermek, layık olduğumuzu inandığımız keyiflerle ve renklerle donatmak daha zor geliyor. Ben hep bunun derdini yaşadığınızı, kendinizi başkaları değil, en çok kendinizin kısıtladığını düşünüyorum. Kendiniz için ne yapıyorsunuz? İşleri bırakıp kendiniz için keyif aldığınız şeylerin peşinden gitmenizi çok istiyorum. Sosyal faaliyetlerin yükselmesi bir insanı çok farklı anlamda etkiliyor. İnsanlarla bizden farklı olsalar da iletişim kurabilme beceriniz çok yükseliyor” diye kaydetti.
Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, programa katılan kadınlara ve yazar Mine Soysal’a teşekkür etti. Soysal, Nilüfer Belediyesi Kütüphane Müdürlüğü tarafından kadınlara dağıtılan “Uzakta” adlı kitabını imzaladı.
(MŞ)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<