banner359

Minik öğrencilerden babalarına sürpriz

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde, Anaokulu Yeşiller sınıfı öğrencileri, babaları için sahneye çıktı.Babalar Günü için hazırlanan program veliler tarafından ilgi gördü. Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz, “Böyle güzel...

18 Ocak 2017 Çarşamba 17:10
Minik öğrencilerden babalarına sürpriz

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde, Anaokulu Yeşiller sınıfı öğrencileri, babaları için sahneye çıktı.

Babalar Günü için hazırlanan program veliler tarafından ilgi gördü. Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz, “Böyle güzel bir faaliyet yapan okul idaresine ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Burası ana ocağı; yavrularımız ana kuzusu. Bizim için bunlar çok önemli. Babanın bir bakışı yeter, analar daha kucaklayıcı, daha şefkatlidir. Babanın yeri farklıdır, baba candır. Katıldığınız için hepimize teşekkür ediyorum” dedi.

Yenişehir Anaokulu Yeşiller sınıfı öğretmeni Hatice Dağdeviren ise, “Minik öğrencilerimizin uzun zamandır sizler için hazırlandığı bu güzel programa katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Bu mutlu tablo ortada. İnşallah hayatımız boyunca sevdiklerimizle hep bugünkü gibi mutlu oluruz” diye konuştu

Birbirinden güzel gösteriler sunan minik öğrenciler, babalarına hediyeler verip, hatıra fotoğrafı çektirdi. Programın sonunda velilere yemek verildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<