Mobilya Atıkları Temizlendi

30 Temmuz 2015 Perşembe 17:02
Mobilya Atıkları Temizlendi
İnegöl'de Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından Küçük Sanayi Sitesi Ağaç İşleri Bölümü’nde temizlik yapıldı.
Temizlik çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, “İnegöl Belediyesi olarak Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde şehrin her noktasında çalışmalarımızı yoğun bir şekilde yapmaya devam ediyoruz. Bugünde 25 kişilik bir ekiple Küçük Sanayi Sitesi Ağaç İşleri Bölümü’nde genel bir temizlik seferberliği başlattık. Yaptığımız tespitlerde ve uygulamalarda Ağaç İşleri Bölümü’nün çok kötü olduğunu ve gelişi güzel bir şekilde sunta parçaları, endüstriyel ve tehlikeli atıkların yeşil alanlara, boş alanlara atıldığını tespit ettik. Mevcut alanda bulunan konteynırın içine bu atıkların atılmadığını, konteynırın içinin boş olduğu ve hatta yakıldığını tespit ettik” şeklinde konuştu.
Atıkların bertarafı hakkında esnafa seslenen Kansu, “İş adamlarımızdan, esnaflarımızdan rica ediyorum. Lütfen çevreye saygılı ve duyarlı olun. Bu çevre bize ve gelecek nesillere lazım. Sadece imalat ederek, ihracat yaparak İnegöl’ümüze ve çevremize sahip çıkamayız” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<