banner359

Mudanya İHL’den Kutlu Doğum Gecesi

Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencileri, Kutlu Doğum Haftasını Kutladı.

03 Mayıs 2016 Salı 17:40
Mudanya İHL’den Kutlu Doğum Gecesi
Bursa’nın Mudanya ilçesinde, Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, Kutlu Doğum Haftasını kutladı.
Uğur Mumcu Kültür Merkezinde düzenledikleri program İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Musa Kartal isimli öğrencinin Kur’an-ı kerim tilavetiyle devam eden programın açılış konuşmasını İHL Müdürü Muammer Demirci yaptı. Demirci, Peygamber Efendimizin hayatını anlattı. Demirci, “Efendimizin hayatını hayatlarımıza tatbik etmedikçe, Kur’an-ı kerim yolundan ilerlemedikçe doğru yolu bulmamız mümkün olmayacaktır. Müslüman’ın Müslüman’a verdiği azabı dindirmemiz ve barış içinde yaşamamız başka türlü mümkün olmayacaktır” dedi.
Daha sonra öğrencilerin hazırladığı tiyatro gösterileri, ilahiler, na’t-ı şeriflerin okunmasıyla süren program, Miraç kandilinin kutlanmasıyla sona erdi. Programa Mudanya Kaymakamı Orhan Çiftçi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Şeker, Gençlik Hizmetleri Spor Müdürü Tahir Yılmaz ve davetliler katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<